Alle assortimenten
MVO Fietskoerier
logo_fietskoerierdeventer.png

Fietskoerier Deventer Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Wij fietsen

en geloven dat er altijd producten en diensten zijn waar iedereen, inclusief de wereld, nut en plezier aan beleeft. Met andere woorden, alle betrokkenen bij onze producten, of het nu de klant is, de werknemer, of een willekeurige passant ervaren het nut van onze dienst en/of glimlachen bij het zien van een fietsende koerier.

Wij werken samen

en dat doen wij met Cycloon Post. Dit bedrijf werkt met medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, een maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen waar wij in geloven en welke perfect past bij Fietskoerier Deventer. Niet voor niets scoort deze manier van werken op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) trede 3, de hoogste trede. De medewerkers van Cycloon Post verwerken onze post en lopen deze zoveel mogelijk zelf uit. Bijna al onze klanten, o.a. VVV, Nederlandse Gasunie, Rentree en Woonbedrijf Ieder1, Klein Beernink maken tevreden gebruik van deze aantrekkelijke postdienst.

Duurzaam

Inmiddels verzorgen we met 13 fietskoeriers, 5 (bak) fietsen, voor ruim 70 bedrijven, zorg- en gemeente instellingen, apothekers en scholen dagelijkse postdiensten en andere logistieke oplossingen in Deventer en omstreken. Deze oplossingen bieden wij op de meest duurzame, maatschappelijk verantwoorde manier, daarmee bieden we het mooiste (post) product. En onze brandstof? Bruine boterhammen!

IMG_2618-1024x683.jpg